Testimonial pacient: „Augmentare mamară. De ce am facut-o?”

Puteți lectura aici o mică parte din povestea unei paciente. Mulțumesc mult, mă bucur că sunteți fericită. E cea mai mare satisfactie a mea.

,,Sunt convinsă că motivațiile pentru care cineva își face o intervenție chirurgicală cu scop estetic sunt atât de diverse. La cei 39 de ani ai mei, motivația a fost simplă. Îmi doream ca sânii mei să revină “la viață”. După cele două sarcini/ 2 alăptări, sânii mei au rămas doar piele inertă. Când un stil de viată sănătos, nutriția adecvată sau sportul nu te pot ajuta, cauți alte soluții.
Asta am făcut și eu… am căutat și am căutat și iar am căutat. Și m-am decis într-un final glorios: DA. VREAU SĂ FAC ASTA. Din acel moment astrele s-au așezat și mi-am îndeplinit dorința. Când spuneam cuiva de planul meu reacțiile erau cam aceleași:”vai, cum poți face asta?” “Doamne, dar ești minunată așa cum ești!”, “Chiar vrei să îți asumi riscurile?”. Nimeni nu mă înțelegea, dar nici nu mă așteptam la asta. Astfel de intervenții sunt tabu încă. Noroc că am un om lângă mine care mă iubește orice formă/mărime a sânilor aș avea și era tot ce aveam nevoie. Sunt la vârstă la care să fiu categorisită automat drept „superficială” sau „frustrată”, nu mă afectează. Deci, ce vreau să spun este, DO IT FOR YOU!, dacă asta îți dorești.

Cum am făcut-o?

Printr-un context anume aveam cunoștinte despre activitatea doctorului Filip Ardelean. În mai mult de un an de zile văzusem o mulțime de cazuri, de rezultate minunate, de review-uri pozitive la adresa lui. Mărturisesc că unele erau atât de la superlativ, încât îmi ziceam în sine “chiar așa o fi?”. Am consultat și alti medici recomandați de cunoscuți, recunosc, apoi am avut prima programare la dr. Filip Ardelean. Am plecat din cabinet 100% convinsa că la el îmi va face intervenția. Nu mai aveam dubii. E ceva valoros de care dispune și pe care îl transmite: încredere. Un medic nu trebuie să fie doar pregătit profesional, încrederea pe care ți-o inspiră e esențială.
În ziua cea mare am fost atât de conștienta de ceea ce urmează să se întâmple, dar fară să simt panică sau frică, aveam încredere că va fi totul bine. Asta îmi transmitea doctorul, fară o promisiune directă, așa cum îi cer unele paciente: “promite-mi că vă fi totul bine!”. Nu, el nu promite nimic, doar face să se întâmple . Totul a decurs foarte bine, rezultatul fiind mai mult decât mă așteptam. Dr. Filip este un artist, un profesionist desăvârșit. Îi mulțumesc pentru că mi-a redat feminitatea pierdută. Aș vrea să mă credeți pe cuvânt că aceste cuvinte sunt sincere și provin din mulțumirea mea 100% de întreg procesul și de rezultatul final.

Concluzia: “CHOOSE A DOCTOR YOU TRUST!”

Cu mulțumiri, doctorului Filip Ardelean!