Project Description

Reimprospatarea conturului facial si trasaturi senzuale fara chirurgie

Aceste tratamente se adreseaza persoanelor care doresc sa mascheze, sau sa previna aparitia semnelor trecerii inevitabile a timpului cu pastrarea unei expresii naturale, cu o aparenta de fata mai luminoasa, intinerita si senzuala.

In chirurgia estetica, interventiile minim invazive folosesc tehnologii tot mai performante, precum platforma laser, pentru a duce la bun sfarsit proceduri care, in trecut, presupuneau chirurgie extensiva si timp de recuperare indelungat.  Astazi, chirurgii esteticieni au la dispozitie o mare varietate de dispozitive si de tehnici care fac proceduri precum liftingul facial sau chirurgia pleoapei mult mai accesibile si mai ieftine.

De fapt, majoritatea procedurilor miniminvazive sunt efectuate in regim ambulatoriu (pleci dupa interventie) in sali de interventie complet echipate, sub anestezie locala.

Programează-te la o consultație!
Injectarea cu toxina botulinica tipA, cunoscuta si sub numele de Botox, este o metoda  simpla si rapida de a reduce ridurile dinamice. Aceasta tehnica este folosita de multa vreme pentru a trata si preveni aparitia ridurile faciale de expresie (ridurile perioculare de tip „laba gastei”, ridurile frontale si glabelare).

Toxina botulinica este sintetizata de bacteria Clostridium botulinum, fiind un produs de origine naturala. In momentul in care o cantitate mica de Botox este injectata, aceasta blocheaza transmiterea impulsurilor nervoase directionate catre muschiul respectiv.

Efectul acestei proceduri este diminuarea contractiei sau paralizia temporara si reversibila a anumitor muschi  faciali, cu atenuarea sau eliminarea ridurilor pentru o perioada de timp.

Programează-te la o consultație

Injectarea cu Botox dureaza doar cateva minute, se realizeaza in anestezie locala, cu ajutorul unui ac foarte subtire si nu necesita timp de recuperare.

Efectele tratamentului cu Botox sunt temporare, devin vizibile treptat, sunt optime dupa 10 zile  si pot dura in medie 3-4 luni.

Repetarea acestei proceduri se recomanda la intervale regulate de timp pentru a pastra rezultatul.

Acidul hialuronic este o componenta structurala naturala ce se gaseste in organismul nostru, cu rol de a mentine hidratarea pielii si a adauga volum tesuturilor.  Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea organismului de a produce acid hialuronic, avand ca si consecinta pierderea elasticitatii pielii si aparitiei ridurilor faciale nedorite.

Pentru a restabili aspectul tineresc al fetei, acidul hialuronic reprezinta o alegere foarte buna datorita compatibilitatii sale cu corpul uman.

Fillerele dermice pe baza de acid hialuronic refac volumul pierdut al fetei, netezind ridurile superficiale sau profunde provocate de expresiile faciale repetate dar si de expunerea excesiva la soare.

Rezultatele pot fi observate imediat dupa injectare, iar efectele pot dura in jur de 3 si 6 luni, in functie de zona tratata.

Programează-te la o consultație

In zonele cu mobilitate crescuta cum ar fi buzele unde muschii subiacenti sunt folositi frecvent, acidul hialuronic este metabolizat rapid si efectul dispare complet in 3 luni.

In zonele cu mobilitate medie cum ar fi santurile nazolabiale efectul de umplere persista mai mult (pana la 6 luni) iar in zonele imobile cum sunt pometii remanenta substantei poate ajunge pana la un an.

Repetarea acestei proceduri se recomanda la intervale regulate de timp pentru a pastra rezultatul.

Augmentarea buzelor este o procedura cosmetica care imbunatateste aspectul buzelor, facandu-le mai atractive, mai senzuale, prin definirea conturului si/sau marirea volumului acestora, in functie de dorinta pacientei.

Aceasta procedura minim invaziva este recomandata persoanelor care nu sunt multumite de forma si volumul buzelor sau celor care doresc sa combata semnele inbatranirii.

Inaintarea in varsta, bagajul genetic si factorii ce tin de stilul de viata (fumatul) pot contribui la ridarea, subtierea si modificarea formei buzelor.

Augmentarea buzelor poate fi realizata pentru a netezi ridurile fine ce pornesc de la nivelul buzelor si se extind la pielea din jur (smokers lines) obtinand o usoara rotunjire si tonifiere pentru un aspect de prospetime si naturalete (reintinerire).

Daca va considerati o persoana cu buze care nu se incadreaza in proportiile estetice ale fetei, atunci augmentarea acestora poate fi alegerea dumneavoastra.

Medicul estetician va va prezenta scala de plinatate a buzelor pentru a identifica dimensiunea dorita, putand astfel sa va ofere recomandari cu privire la cantitatea de substanta necesara si tehnica ce ar putea sa va ofere rezultatele dorite.

Cea mai frecventa metoda de augmentare a buzelor este injectarea de acid hialuronic in combinatie cu anestezic local cu ajutorul unui ac foarte fin.

Programează-te la o consultație

De obicei rezultatele dureaza in jur de 3 luni, de aceea se recomanda repetarea acestei proceduri pentru a mentine volumul si forma dorita.

Mezoterapia este o procedura cosmetica prin care se injecteaza o combinatie de substante in stratul de grasime de sub piele. De obicei aceste substante sunt medicamente homeopate si farmaceutice, inclusiv aminoacizi, extracte din plante, vitamine si minerale. Toate aceste ingrediente vor ajuta la dizolvarea grasimii din interiorul fiecarei celule si la intarirea metabolismului care proceseaza grasimea distrusa.

Aceasta formula poate fi utilizata pentru tratamentul celulitei, pierderea in greutate, prevenirea ridurilor si reimprospatarea pielii, fiind un procedeu non invaziv.

Programează-te la o consultație!