Project Description

Trasaturi faciale mai frumoase prin proceduri care mascheaza trecerea timpului

Iti doresti trasaturi faciale mai frumoase si o reimprospatare a conturului care sa intre in armonie cu starea ta interioara?

Luati in considerare procedurile de chirurgie estetica sigure si eficiente pe care le practicam:

Programează-te la o consultație!
Rinoplastia este interventia chirugicala care remodeleaza forma nasului, imbunatateste aspectul si proportiile acestuia cu armonizarea trasaturilor faciale . De asemenea, rinoplastia poate corecta defecte structurale care cauzeaza probleme de respiratie. Nu exista un tip universal de interventie chirurgicala de rinoplastie, care sa satisfaca nevoile fiecarui pacient.

Mai multe detalii
Programează-te la o consultație
Ochii sunt un element important in sublinierea frumusetii chipului si in relationarea interumana prin transmiterea emotiilor si sentimentelor ascunse in spatele unei priviri.

O data cu inaintarea in varsta si trecerea timpului, muschii din jurul ochilor se relaxeaza, iar tesutul grasos periocular coboara sau dispare. Pielea imbatraneste, isi pierde din elasticitate iar acest lucru poate duce la aparitia unui exces tegumentar la nivelul pleoapei superioare, a celei inferioare, sau a ambelor.

Mai multe detalii

 

Programează-te la o consultație

Chirurgia urechii

Cunoscuta sub numele de otoplastie sau chirurgia de corectare a urechilor decolate.

Chirurgia cosmetica a urechii sau otoplastia este o procedura estetica care modifica dimensiunea, pozitia sau proportionalitatea urechilor. Rezultatul interventiei chirurgicale de remodelare a urechii variaza in mare masura in functie de schimbarile dorite, insa aceste proceduri imbunatatesc, in general, increderea in sine, in special la copii si adolescenti.

Mai multe detalii
Programează-te la o consultație
Liftingul facial este interventia chirurgicala prin care se elimina sau se reduc semnele imbatranirii cu imbunatatirea aspectului fetei si gatului. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde din elasticitate, iar tesuturile subcutanate incep sa coboare si sa piarda din volum, conducand la aparitia ridurilor, ce confera fetei un aspect obosit si trist.

Prin operatia de lifting facial se repozitioneaza tesuturile subcutanate, se intinde pielea prin inlaturarea excesul cutanat, restabilind un aspect tanar al fetei. Interventia chirurgicala se realizeaza in anestezie generala sau in cazuri selectionate, poate fi efectuata si in anestezie locala, cu analgosedare. Incizia cutanata se intinde de la nivelul tamplelor, „ascunsa” dupa insertia parului coboara prin pliurile din fata urechii, apoi ocoleste lobul auricular si trece in partea posterioara a acesteia.

Sunt posibile mai multe tehnici chirurgicale, unele implicand incizii minime (tehnica short scar facelift) avand ca rezultat cicatrici bine camuflate. In unele cazuri este necesara plasarea pentru 24 de ore, in spatele urechii, a unui mic tub de dren pentru a preveni acumularea de sange.

In faza initiala a procesului de vindecare poate apare uneori o senzatie de amorteala si un usor disconfort care este controlat medicamentos. Postoperator se aplica in jurul fetei un bandaj usor compresiv cu scopul de a reduce edemul si echimozele. Mimica fetei poate fi restrictionata temporar iar reluarea activitatilor curente este posibila dupa cateva zile de la interventia chirurgicala. Disparitia completa a echimozelor poate dura pana la 2 saptamani, dar acestea pot fi mascate cu ajutorul machiajului.

Programează-te la o consultație

Mai multe detalii despre pregatirea pentru interventie, procedura chirurgicala si recomandarile postoperatorii veti primi in cadrul consultatiei de specialitate.

Implanturile faciale sunt materiale speciale, compatibile cu țesuturile umane, concepute pentru a îmbunătăți structura fizică a feței disproportionate.

Pentru a determina tipul și dimensiunea implanturilor faciale potrivite pentru un pacient este nevoie de o evaluare corecta (care tine seama de proportiile estetice ale fetei) a obiectivelor si caracteristicilor pe care acesta isi doreste să le corecteze.

În cazul în care sunteți deranjat de  bărbia prea mică, de maxilarului slab definit sau de lipsa  conturului facial, chirurgie plastica cu implanturi faciale poate reprezenta o solutie.

Programează-te la o consultație

Mai multe detalii despre pregatirea pentru interventie, procedura chirurgicala si recomandarile postoperatorii veti primi in cadrul consultatiei de specialitate.

Odata cu inaintarea in varsta trasaturile faciale se modifica, de cele mai multe ori aceste schimbari debutand la nivelul fruntii si sprancenelor, facandu-va sa pareti suparat(a) si obosit(a).

Soluţia chirugicala pentru sprancenele lasate (coborate) este liftingul de sprancene. Sprancenele cazute insoţite si de un exces de piele la nivelul pleoapei superioare pot fi remediate in aceeasi interventie printr-o procedura de corecţie numita blefaroplastie. Acesta proceduri pot fi realizate in acelaşi timp si cu liftingul frontal (inlaturarea ridurior de la nivelul fruntii) sau cu lipofillingul facial (injectarea de grasime proprie in riduri).

Programează-te la o consultație

Operatia poate fi realizata cu ajutorul endoscopului (camera video chirurgicala) si a unui instrumentar special care permite repozitionarea, indepartarea tesutului si muschilor aflati sub piele, cu corectarea ridurilor si ridicarea sprancenelor.

Cicatricile postoperatorii dupa procedurile de lifting sunt bine camuflate in regiunile cu par sau in conturul natural ale fetei.Postoperator, vindecarea plagilor poate dura intre 5 si 10 zile, dupa care se vor putea relua activitatile normale, eventualele echimoze (vanatai) putand fi mascate cu machiaj.

Procesul de vindecare complet poate dura cateva luni, diminuarea pana la stergerea cicatricilor, fiind asigurata de produsele pe baza de silicon medical si de creme cu protectie solara.

Programează-te la o consultație!