Project Description

Fii mandra de aspectul trupului tau si recastiga-ti increderea in tine!

Corpul pe care ti l-ai dorit intotdeauna il poti obtine cu ajutorul procedurilor care te pun in valoare si te ajuta sa- ti recastigi increderea in tine.

Afla mai multe despre optiunile pe care le ai accesand una din interventiile urmatoare:

Programează-te la o consultație!
Interventia de abdominoplastie, poate aplatiza abdomenul prin eliminarea excesului de grasime, de piele si repozitionarea muschilor peretelui abdominal. De asemenea, poate elimina unele, daca nu toate, vergeturile din regiunea abdomenului inferior. In mod frecvent dupa o sarcina, o pierdere masiva in greutate sau din cauza unui abdomen cu musculatura slabita, sa fie afectat conturul corporal Majoritatea pacientilor au raportat o imbunatatire a stimei de sine ca urmare a acestei proceduri.

Mai multe detalii

 

Programează-te la o consultație

Liposuctia este o procedura chirurgicala care modeleaza (contureaza) corpul Dvs. prin eliminarea depozitelor nedorite de grasime din anumite zone ale corpului. Aceasta mai este denumita si lipoplastie sau lipoaspiratie.

Liposuctia nu este considerata in mod obisnuit o metoda de pierdere in greutate completa sau o alternativa de pierdere in greutate. Ea va ajuta sa scapati de grasimea inactiva metabolic (neinfluientata de dieta si exercitii fizice) de la nivelul abdomenului, soldurilor, coapselor, feselor, bratelor sau gatului

Mai multe detalii
Programează-te la o consultație
Procedura imbunataţeşte marimea şi aspectului zonei fesiere, cu ajutorul implantelor de silicon, plasate sub, intre sau peste muşchiul fesier. Operaţia are o durata de aproximativ o ora şi jumatate şi se desfaşoara sub anestezie generala sau epidurala.

In primele zile dupa operaţie se recomanda repausul la pat şi dormitul pe burta. Pacienţii pot incepe sa stea jos plasand greutatea doar pe coapsa, menajand astfel zona fesiera. In primele 10 pana la 15 zile de la operaţie, pe pot utiliza suporturi speciale pentru zona fesiera.

Pacientul trebuie sa poarte, de asemea, pantaloni compresivi şi trebuie sa evite efortul fizic sau ridicarea de greutaţi. Eventualele echimoze ori tumefierea zonei vor disparea in cateva saptamani de la operatie.

Programează-te la o consultație

Programează-te la o consultație!