CHIRURGIE PLASTICA – CHIRURGIE ESTETICA

Daruire. Profesionalism. Experienta.

  • Am urmat cursurile liceale la Colegiul National “Emil Racovita” din Cluj Napoca, iar in anul 2002 am absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca.
  • Am continuat pregatirea profesionala urmand cursurile doctorale din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, in specialitatea Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva Cluj, sub coordonarea d-lui Prof. Dr. Alexandru V. Georgescu, iar in anul 2011 am obtinut titlul de Doctor in Stiinte Medicale.
  • In perioada 2006-2010 am colaborat cu dl. prof. dr. Alexandru V. Georgescu in cadrul Clinicii private de Chirurgie Plastica si Estetica, ALMEDICA S.R.L, prilej cu care am participat la multiple interventii chirurgicale de natura estetica.
  • In perioada rezidentiatului si pana in prezent, am participat la numeroase cursuri, simpozioane si congrese stiintifice, atat in tara cat si in strainatate, in domeniile de interes (chirurgia mainii, chirurgie reconstructiva, microchirurgie, chirurgie estetica).
  • Incepand cu anul 2011 detin functia de asistent universitar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, Catedra de Chirurgie Plastica si Reparatorie. Din aceasta pozitie, coordonez activitatea clinica a studentilor si rezidentilor in cadrul stagiilor de Chirurgie Plastica si Reparatorie.
  • Am avut o prezenta activa in cercetarea stiintifica, fiind implicat in programe de cercetare stiintifica, finalizate cu publicarea unor lucrari in reviste de specialitate. Lista lucrarilor stiintifice pe care le-am publicat in extenso si in rezumat cuprinde cel putin 20 de titluri.
  • In anul 2011 am obtinut Certificatul de medic specialist in specialitatea Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva
  • Sunt membru a mai multor societati nationale si internationale: Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS), Societatea Romana de Chirurgie Estetica (R.A.S.S.), Societatea Romana de Chirurgie a Mainii (S.R.C.M).
  • In prezent, sunt medic primar in specialitatea Chirurgie Plastica – Microchirurgie Reconstructiva in cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj Napoca si colaborez cu Spitalul privat Humanitas, spital care ofera o larga gamă de servicii medicale printre care si de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica.
  • Pana in prezent am realizat multiple interventii chirurgicale, avand patologie diversa si un grad crescut de complexitate (replantari, revascularizari, traumatisme complexe ale membrelor, proceduri microchirurgicale pentru nervii periferici, lambouri libere, sechele ale traumatismelor, malformatii congenitale, tumori de parti moi, cicatrici post combustionale, reconstructie de san, chirurgie estetica).
AFLA MAI MULTE
Programează-te la o consultație!